ouder-kind-toernooi

Eindelijk kunnen we weer eens organiseren ons.....ouder-kind-toernooi, 25 juni 2022 16.00 tot 18.30 uur.  Voor de meeste leden is het inmiddels een bekend ritueel, maar voor de nieuwelingen onder ons : Als jeugdlid of deelnemer aan de jeugdlessen kun je je opgeven voor dit toernooi met je vader, moeder, opa, tante, buurman of dorpsgenoot en je speelt dan tegen leeftijdsgenoten met "hun ouder".  Tijdens het toernooi blijf je als tweetal bij elkaar. Gezelligheid staat voorop. Deze ouder hoeft overigens niet lid te zijn van TV Burdaard.   Familie die niet tennist is van harte welkom om te kijken. Wij zorgen voor koffie, thee en limonade.  

Meisjes en jongens van Burdaard en omstreken.

 

De tennisvereniging van Burdaard biedt jullie de mogelijkheid om tennisles te volgen.

Herbert Jan is onze enthousiaste tennisleraar, hij gaat jullie lesgeven op donderdagmiddag van 17.45 tot 18.15 uur.

Als je 10 jaar of ouder bent kun je je opgeven via een mailtje naar tvburdaard@live.nl. (met naam, leeftijd, adres en telefoonnummer)

Doe dat zo snel mogelijk, want de deelname is beperkt.

De eerste les is op 14 april, daarna volgen er nog negen lessen tot de zomervakantie.

Als je een eigen racket hebt, neem dat dan mee, heb je geen eigen racket, geef dat dan aan bij de opgave, wij proberen dan iets te regelen.

Je hoeft niet direct lid te worden, de eerste twee lessen zijn om te kijken of je het leuk vindt.

De kosten bedragen, als je door gaat en lid wordt, €40,00, hiervoor krijg je dus 10 lessen en je kunt overdag een heel jaar vrij tennissen.  


Even voorstellen:

Mijn naam is Herbert Jan Groenevelt, inmiddels 50 jaar, getrouwd, drie kinderen en woon in Dokkum. Ik heb mijn studie Sporteconomie gevolgd in Tilburg, vervolgens meegewerkt met de opstart van Tenniscentrum De Sanjes in De Westereen, waar ik ook mijn KNLTB licenties heb behaald. Tennis heeft voor mij altijd een belangrijke rol gespeeld en ik vind het dan ook erg leuk om dit over te dragen aan jong en oud, die de tennissport wil beoefenen!

Naast het aanleren van de technische vaardigheden van de sport, wil ik tijdens de lessen ook graag inzicht geven in de tactiek van het dubbelspel; welke keuzes maak je op welke bal en waar is nu eigenlijk het midden van de baan?

 

In april ga ik dan ook met veel enthousiasme de tennislessen verzorgen op TV Burdaard. Het lijkt mij leuk om daar kennis met u te maken, tot op de baan!

06-15171898