Vanaf 13 april wordt er weer elke woensdagavond getost, het is fantastisch om samen even een balletje te slaan.

Elk lid van TV Burdaard kan en mag er aan meedoen, we beginnen vanaf half acht, maar je mag komen en gaan wanneer het jou uitkomt. Ieder komt aan de beurt.

De indeling wordt ter plekke gemaakt door de aanwezige leden.

De vereniging zorgt dus voor de ballen, het enige wat je mee moet nemen is een tennisracket.


ouder-kind-toernooi

Eindelijk kunnen we weer eens organiseren ons.....ouder-kind-toernooi, 25 juni 2022 16.00 tot 18.30 uur.  Voor de meeste leden is het inmiddels een bekend ritueel, maar voor de nieuwelingen onder ons : Als jeugdlid of deelnemer aan de jeugdlessen kun je je opgeven voor dit toernooi met je vader, moeder, opa, tante, buurman of dorpsgenoot en je speelt dan tegen leeftijdsgenoten met "hun ouder".  Tijdens het toernooi blijf je als tweetal bij elkaar. Gezelligheid staat voorop. Deze ouder hoeft overigens niet lid te zijn van TV Burdaard.   Familie die niet tennist is van harte welkom om te kijken. Wij zorgen voor koffie, thee en limonade.  


Jubileum Toernooi

Beste tennisvrienden,

Vorige jaar bestond onze tennisvereniging 10 jaar. Ivm de Corona maatregelen konden we dat toen helaas niet vieren. Dat kan nu gelukkig wel weer en we willen dat graag met jullie doen op 19 mei as van 19.00 tot 22.00 uur op sportieve wijze en onder het genot van een hapje en een drankje. (alleen voor volwassenen, voor jeugdleden zie ouder-kind-toernooi)

Om dit te kunnen voorbereiden willen we graag weten of je ook komt. Dit kun je kenbaar maken door een  mail te sturen naar tvburdaard@live.nl  (uiterlijk 12 mei). 

We horen graag van je en hopen je te treffen op 19mei op de tennisbaan. 

Gr. Bestuur TVB